Thursday 12 May 2011

Dagen började inte bra...

Vår vovve som inte brukar bita sönder någonting hade plötsligt käkat på Elinas bok...



Ännu värre! En del av gardinen i vardagsrummet var borta! Våra fina gardiner som jag gillar jättemycket...blev jätteledsen faktiskt. Hoppas verkligen hon, Marisa - vovven vår, inte får några problem med tarmen. Tur att det i alla fall är väldigt tunt tyg. Fattar inte vad det tog åt henne!



Sedan var jättemycket luft borta från höger bakhjul! Syns inte så mycket här, men jag vågade i alla fall inte köra på det. Usch, bilen skulle behöva en ordentlig tvätt! Men vill jag att det ska regna? Nej minsann, och att tvätta bilen innebär att det helt säkert kommer att regna. Vill man alltså ha regn  tvättar man bilen eller mattor som man hänger ut på tork! Det är ju bara så...:) Murphys lag eller lagen om alltings jävlighet...



Annars så är det då mulet oxå och ser verkligen ut som om det ska regna. Vi har så väldigt konstigt väder i år. Nu MÅSTE det ändras så att turisterna hålls glada!

1 comment:

Monica P said...

Ja, det är bara att konstatera att en del dagar går alldeles fel...det brukar kännas rdan på morgonen. Min mamma brukade räkna till tre trassligheter, sen skulle det bli bra igen.